AGRO 21 pomáha - Daniel Trdla

Vložené: 31/3/2016 Vložil: Miroslav Rytíř

Hlavným cieľom našej firmy je spokojnosť našich klientov ako aj predávajúcich. Dobre vieme, že sa svet netočí len okolo predaja pozemkov, preto sa snažíme pomáhať aj inde, než v oblasti predaja pôdy. Ku koncu roka sme sa dozvedeli, že pomoc potrebuje štvorročný Daniel, ktorý bojuje s nepriazňou osudu prakticky od začiatku svojho života.

V decembri nás kontaktovala pani Trdlová s tým, že pre svojho syna, ktorý trpí detskou mozgovou obrnou (DMO) – spastickou kvadruparézou, potrebuje financie na účely rehabilitácie v Centre Hájek. Vzali sme nejaké financie, po dohode s Danielovou mamičkou sme nakúpili cvičebné pomôcky a vyrazili smerom Jablonec nad Nisou.

Daniel je pekný šibal a má sa čulo k svetu. Naviac má skvelého parťáka – asistenčného psa Marleyho od organizácie Pomocné tlapky o.p.s., ktorý mu pomáha vo viacerých aspektoch jeho života. Avšak potrebuje nepretržitú asistenciu svojej mamičky a ďalšiu drahú liečbu.

Ak Vás zaujíma, ako môžete aj Vy pomôcť, Daniel má založený účet, ktorý zastrešuje projekt pre Danielka u Asociace rodičů dětí s DMO, kam môže každý prispieť podľa svojho uváženia a možností. Č.ú. - 2500465428/2010.